Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Κρασιά

    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
    Εικόνα της Νήσου Μέθη Λευκός Ξηρός 2019 0,75L

    Νήσου Μέθη Λευκός Ξηρός 2019 0,75L

    ΣΜΠΡΚ001
    Η ετικέτα Νήσου Μέθη Λευκός Ξηρός μας έρχεται από την όμορφη Σύρο, στην οποία δημιουργήθηκε το 2018 από τον Πέτρο Ρούσσο, το οινοποιείο Παρά...Κόποις. Σκοπός του ήταν η παραγωγή ποιoτικών κρασιών από τις κυκλαδίτικες ποικιλίες του τόπου τους, όπως Σεριφιώτικο, Ροδίτης και Κουντούρα, προσφέροντας έτσι απλόχερα στους καταναλωτές, μία γεύση των παραδόσεων και των αρωμάτων του τόπου του.
    7,99€
    Εικόνα της Νικολού Botanic Base Ρετσίνα Λευκός Ξηρός 0.75L

    Νικολού Botanic Base Ρετσίνα Λευκός Ξηρός 0.75L

    ΣΜΝΟΥ00006
    Το Νικολού Botanic Base Ρετσίνα Λευκός Ξηρός δημιουργείται από 100% Σαββατιανό του οινοποιείου Νικολού. Τα σταφύλια συλλέγονται από αμπέλι ξερικό, 20 ετών, κυπελλοειδούς σχήματος της ΝΑ Αττικής. Αφού περάσει διαδικασία οινοποίησης και στατικής απολάσπωσης για 48 ώρες σε ανοξείδωτες δεξαμενές, θα γίνει η προσθήκη ρυτίνης Πεύκης Χαλεπίου και στη συνέχεια θα υποστεί αλκοολική ζύμωση, με επιλεγμένους ζυμομύκητες, σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Έτσι παράγεται ιδανικός οίνος με βάση τη ρετσίνα για δεύτερη ζύμωση στη φιάλη.
    6,70€
    Εικόνα της Νικολού Botanic Sparkling Λευκός Ξηρός 0.75L

    Νικολού Botanic Sparkling Λευκός Ξηρός 0.75L

    ΣΜΝΟΥ00011
    Το Νικολού Botanic Sparkling Λευκός Ξηρός είναι ένας αφρώδης οίνος από την ποικιλία Σαββατιανό, του οποίου ο πρώιμος τρύγος δίνει χυμό πλούσιο σε οξέα με χαμηλό pH. Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες για την παραγωγή του, το κρασί ακολουθεί δεύτερη ζύμωση στη φιάλη με την κλασική μέθοδο παραγωγής αφρώδων οινών και στη συνέχεια θα ωριμάσει στις φιάλες για 6 μήνες.
    11,95€
    Εικόνα της Νικολού Merlot Ερυθρός Ξηρός 2019 0.75L

    Νικολού Merlot Ερυθρός Ξηρός 2019 0.75L

    ΣΜΝΟΥ00003
    Το Merlot Ερυθρός Ξηρός Νικολού είναι ένας ερυθρός, ξηρός, ποικιλιακός οίνος, αποκλειστικά δημιουργημένος από την ποικιλία Merlot. Σταφύλια με φαινολική ωρίμανση, με σκοπό την πλήρη ανάπτυξη της ποικιλίας, επιλέγονται και αποραγίζονται με την ηπιότερη μηχανική επεξεργασία, ενώ η εκχύλισή τους διαρκεί 20 ημέρες και γίνεται στους 24°C. Αφού διαχωριστεί ο χυμός, μεταφέρεται σε δρύινα βαρέλια για να ολοκληρωθεί η αλκοολική ζύμωση, σε περιβάλλον ελεγχόμενης οξυγόνωσης και στη συνέχεια το κρασί μεταφέρεται σε δεξαμενή σταθεροποίησης. Τέλος εμφιαλώνεται και παραμένει στο υπόγειο του οινοποιείου για 3 μήνες με σκοπό να ωριμάσει.
    6,99€
    Εικόνα της Νικολού Sweet Dream Ερυθρός Γλυκός 0.5L

    Νικολού Sweet Dream Ερυθρός Γλυκός 0.5L

    ΣΜΝΟΥ00002
    Από την ποικιλία Grenache Rouge δημιουργείται η ετικέτα Νικολού Sweet Dream Ερυθρός Γλυκός. Τα σταφύλια της ποικιλίας αφήνονται να υπερωριμάσουν και έτσι έδωσαν χυμό πλούσιο σε σάκχαρα και φτωχό σε οξέα.
    25,20€
    Εικόνα της Νικολού Αβρός Λευκός Ξηρός 2020 0.75L

    Νικολού Αβρός Λευκός Ξηρός 2020 0.75L

    ΣΜΝΟΥ00001
    Το Αβρός Λευκός Ξηρός Νικολού, είναι ένα λευκό ξηρό κρασί, το οποίο αποτελείται αποκλειστικά από την ποικιλία Μοσχάτο Αλεξάνδρειας. Τα σταφύλια προέρχονται από το Ατσίκη Λήμνου. Το κλίμα του νησιού σε συνδυασμό με το ηφαιστιογενές έδαφος και τις γνώσεις των ανθρώπων του οινοποιείου Νικολού, κάνουν την ποικιλία να προσαρμοστεί άψογα και να αναδείξει τα καλύτερα στοιχεία της. Τα σταφύλια θα διαλεχτούν προσεκτικά και στη συνέχεια θα περάσουν τη διαδικασία προζυμωτικής κρυοεκχύλισης καθώς και απολάσπωση του γλεύκους για 24 ώρες. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ζύμωση σε ανοξείδωτες δεξαμενές, με τη χρήση του διοξειδίου του θείου να είναι σημαντικά περιορισμένη.
    6,70€
    Εικόνα της Νικολού Αγιωργίτικο Ερυθρός Ξηρός 2020 0.75L

    Νικολού Αγιωργίτικο Ερυθρός Ξηρός 2020 0.75L

    ΣΜΝΟΥ00004
    Από τη Νεμέα της Πελοποννήσου μας έρχεται η ποικιλία Αγιωργίτικο, την οποία θα επεξεργαστούν άψογα στο οινοποιείο Νικολού για να μας δώσουν το Αγιωργίτικο Ερυθρός Ξηρός Νικολού. Μετά τις απαραίτητες διαδικασίες ο χυμός θα μπει σε δρύινα βαρέλια για περίπου 3 μήνες, έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η ζύμωση σε συνθήκες ελεγχόμενης μικροοξυγόνωσης. Στη συνέχεια ο οίνος σταθεροποιείται τρυγικά και παραμένει για 2 μήνες για στατική διαύγαση, ενώ η εμφιάλωσή του γίνεται χωρίς φιλτράρισμα και με ελεύθερη ροή. Αφού εμφιαλωθεί θα παραμείνει στο υπόγειο του οινοποιείου έτσι ώστε να ωριμάσει και να εξελιχθεί.
    6,99€
    Εικόνα της Νικολού Ασύρτικο Αττική Λευκός Ξηρός 2021 0.75L

    Νικολού Ασύρτικο Αττική Λευκός Ξηρός 2021 0.75L

    ΣΜΝΟΥ00008
    Το Ασύρτικο είναι μια νησιωτική ποικιλία, η οποία όμως έχει καταφέρει και έχει προσαρμοστεί άρτια στον Αττικό αμπελώνα. Το Νικολού Ασύρτικο Αττική Λευκός Ξηρός παράγεται αποκλειστικά από αυτή την ποικιλία και μας αποδεικνύει πως μπορεί να μας δώσει πολύ ποιοτικά κρασιά σε όποιο έδαφος μπορεί να προσαρμοστεί. Τα σταφύλια θα περάσουν αλκοολική ζύμωση, με επιλεγμένους ζυμομύκητες, σε ανοιξείδωτες δεξαμενές και ελεγχόμενη θερμοκρασία.
    6,70€
    Εικόνα της Νικολού Μαλαγουζιά ΠΓΕ Αττική Λευκός Ξηρός 2023 0.75L

    Νικολού Μαλαγουζιά ΠΓΕ Αττική Λευκός Ξηρός 2023 0.75L

    ΣΜΝΟΥ00007
    Η Νικολού Μαλαγουζιά ΠΓΕ Αττική Λευκός Ξηρός, είναι μια ετικέτα δημιουργημένη αποκλειστικά από την ομώνυμη ποικιλία. Η ποικιλία Μαλαγουζιά προέρχεται από την Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα από την ορεινή Ναυπακτία. Τα σταφύλια θα συλλεχθούν προσεκτικά και θα περάσουν διαδικασίες οινοποίησης και απολάσπωσης για 48 ώρες. Στη συνέχεια θα περάσει αλκοολική ζύμωση με επιλεγμένους ζυμωμύκητες και σε ελεγχόμενη θερμοκρασία, μέσα σε ανοξείδωτες δεξαμενές.
    6,70€
    Εικόνα της Νικολού Μανδηλαριά Ροζέ Ξηρός 2021 0.75L

    Νικολού Μανδηλαριά Ροζέ Ξηρός 2021 0.75L

    ΣΜΝΟΥ00009
    Το Νικολού Μανδηλαριά Ροζέ Ξηρός θα μας έρθει από ένα νεαρό αμπέλι στους πρόποδες του Υμηττού, στην περιοχή του Κορωπίου, και υψόμετρο 600 μέτρων. Εκεί συλλέγονται προσεκτικά τα σταφύλια της ποικιλίας Μανδηλαριά τα οποία θα μας δώσουν τη συγκεκριμένη ετικέτα. Μετά τον τρύγο με το χέρι ακολουθεί ο αποραγισμός και εκχύλιση για 2 ώρες, στατική απολάσπωση και αλκοολική ζύμωση σε ελεγχόμενη θερμοκρασία με επιλεγμενους ζυμομύκητες. Στη συνέχεια παραμένει 2 μήνες στη δεξαμενή με τις λεπτές λάσπες του και 1 μήνα σε καινούρια βαρέλια από δρυ και ακακία για μικροοξυγόνωση.
    6,99€
    Filters Close
    Ελάχιστο: 3,00€ Μέγιστο: 546,00€
    3 546