Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Ουίσκι

    Προβολή ως Πλέγμα Λίστα
    Ταξινόμηση ανά
    Εμφάνιση ανά σελίδα
    Εικόνα της Aberlour 12YRS Double Cask Matured 0.7L 40%

    Aberlour 12YRS Double Cask Matured 0.7L 40%

    06ΟΥΙΑΜΠ005
    To Aberlour 12 Years Double Cask Matured ακολουθεί μια συγκεκριμένη διαδικασία για την παραγωγή του. Τα δύο ειδών βαρέλια (δρύινα και δρύινα sherry) επιλέγονται πολύ προσεχτικά κάθε χρόνο με σκοπό να φιλοξενήσουν το Aberlour. Σε αυτά θα ωριμάσει για τουλάχιστον 12 χρόνια και θα αποκτήσει τον πλούσιο αρωματικό και γευστικό του χαρακτήρα, ο οποίος το κάνει ένα υπέροχο και πολυβραβευμένο whisky.
    49,95€
    Εικόνα της Aberlour 10YRS Forest Reserve 0.7L 40%

    Aberlour 10YRS Forest Reserve 0.7L 40%

    06ΟΥΙΑΜΠ002Β
    Το Aberlour 10 Year Old Forest Reserve προέρχεται από το αποστακτήριο Aberlour και το Speyside της Σκωτίας. Η ετικέτα πήρε το όνομά της εξαιτίας της δέσμευσης του αποστακτηρίου να διατηρήσει το δάσος του Speyside όπου και εδρεύει. Θα ωριμάσει σε ex-bourbon και ex-sherry βαρέλια και θα καταλήξει σε γαλλικά, δρύινα βαρέλια Limousin.
    40,90€
    Εικόνα της Akashi White Oak 0.5L 40%

    Akashi White Oak 0.5L 40%

    06ΟΥΙΑΚΑ003
    Το Akashi Blend White Oak είναι ένα ιαπωνικό blended whiskey, το οποίο έχει αποτελέσει αντικείμενο διαμάχης. Η εμφιάλωσή του για την εγχώρια αγορά της Ιαπωνίας, γίνεται με ουίσκι βύνης και απόσταγμα μελάσας, ενώ η εμφιάλωσή του για τις εξαγωγές δημιουργείται από ουίσκι βύνης και σιτηρών.
    33,90€
    Εικόνα της Akashi Meisei 0.5L 40%

    Akashi Meisei 0.5L 40%

    06ΟΥΙΑΚΑ002
    Το Akashi Meisei είναι ένα ιαπωνικό, blended whiskey, από το αποστακτήριο White Oak στην Ιαπωνία. Το συστατικό βύνης αποστάζεται και ωριμάζει σε βαρέλια λευκής βελανιδιάς, ενώ τα συστατικά των σιτηρών εισάγονται στην Ιαπωνία.
    34,19€
    Εικόνα της Akashi Red 0.5L 40%

    Akashi Red 0.5L 40%

    06ΟΥΙΑΚΑ001
    Το Akashi Red είναι ένα whiskey που δημιουργήθηκε στο αποστακτήριο Eigashima White Oak, το πρώτο Ιαπωνικό αποστακτήριο το οποίο πήρε άδεια για την παραγωγή whiskey, το 1919. Όπως όλα τα Akashi, έτσι και αυτό, παράγεται υπό το βλέμμα ενός Toji (grand master στην τεχνική λήψης sake), εφαρμόζοντας διάφορες μεθοδολογίες κατά τη διαδικασία παραγωγής του. Για την παραγωγή αυτού του blend whiskey θα χρησιμοποιηθούν 30% κριθάρι βύνης και 70% σιτάρι, ενώ η ωρίμανσή του διαρκεί τουλάχιστον 5 χρόνια, 3 από αυτά σε Hogsheads και 2 σε βαρέλια άσπρης βελανιδιάς.
    27,90€