Αναζήτηση
Ελληνικά
Κατηγορίες
    Menu Close

    Piccini Chianti Red Orange Label 2020 0.75L

    Παραγωγός: Piccini 1882
    Γενικά, το πορτοκαλί χρώμα προσδίδει δυναμισμό, καινοτομία, αποκαλύπτει την πρωτοτυπία και εκφράζει τον διεθνή χαρακτήρα της εταιρείας. Το Piccini Chianti, φτιάχνεται από τα καλύτερα σταφύλια Sangiovese, Ciliegiolo και Canaiolo που μεγαλώνουν στο έδαφος της Τοσκάνης. Διαθέτει βαθύ ρουμπινί χρώμα με έντονο και επίμονο άρωμα ώριμων κόκκινων φρούτων και είναι καλά δομημένο κρασί με απαλές τανίνες και διακριτές νότες κόκκινου καρπού. Πρόκειται για πολυεργαλείο στο τραπέζι αφού ταιριάζει με μεγάλη ποικιλία πιάτων, από πρώτα πιάτα και χορταστικές σούπες μέχρι ψητά και πίτσα. Απολαύστε το στους 18°C!
    ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ: 06ΚΡΑΠΙΤ004
    Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
    6,85€
    i h
    Για διαθεσιμότητα κωδικών παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
    Αποστολή σε
    *
    *
    Τρόπος αποστολής
    Όνομα
    Εκτιμώμενη ημερομηνία παράδοσης
    Τιμή
    Δεν υπάρχουν μέθοδοι αποστολής

    Το Piccini 1882 έθεσε τον φιλόδοξο στόχο να μας ξεναγήσει στο κρασί της Ιταλίας μέσα από τις πιο διάσημες περιοχές της. Η εταιρεία τόλμησε εκεί που άλλοι δεν το έκαναν, μεταμορφώνοντας το Chianti, ένα από τα πιο συντηρητικά ιταλικά κρασιά, σε ένα νεανικό και δυναμικό κρασί, αποδεικνύοντας την ικανότητά του για καινοτομία και συνεχή δυναμισμό. Με θάρρος και αποφασιστικότητα πήραν ένα από τα παλαιότερα, πιο παραδοσιακά κρασιά της Ιταλίας και το έκαναν σύγχρονο, ζωντανό, πρωτότυπο και διεθνές.

    Με ετήσια παραγωγή άνω των 16 εκατομμυρίων φιαλών, τα κρασιά Piccini διανέμονται σε τραπέζια σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι εξαιρετικοί στόχοι που επιτεύχθηκαν, σήμερα μαρτυρούν την οξυδέρκεια του οράματος της οικογένειας Piccini, η οποία για πάνω από έναν αιώνα επιδιώκει το φιλόδοξο έργο της ενίσχυσης της ταυτότητας της ιταλικής επικράτειας στα μπουκάλια της.

    Προδιαγραφές προϊόντων
    ΧώραΙταλία
    Περιοχή ΚρασιάΕμίλια Ρομάνια
    Σώμα / ΓλυκύτηταΞηρό
    ΠοικιλίαSangiovese, Cilegiolo, Canaiolo
    *
    *
    *
    *